Find Netværks-ID

OBS – Denne side er under opdatering

For at få adgang til dine digitale tv-kanaler, skal du have dem indlæst på dit tv eller boks ved hjælp af netværks-id.

Hvilket netværks-id, du skal bruge, afhænger om du ser tv via en digital tv-boks, eller du bruger et tv med en indbygget digital tv-modtager også kaldet en DVB-C/MPEG4-modtager.

Oversigt over netværks-id
Fælles for de forskellige tv-modtagere er, at der er forskel på dit netværks-id afhængigt af, om du har en tv-pakke med eller uden valgfrie kanaler – tidl. kendt som Bland Selv – Ekstrakanaler eller Ekstrapakker.

Har du en digital tv-boks, som ikke er fra os, skal du bruge samme netværks-id, som hvis du havde et tv med digital tv-modtager.

Bemærk, at hvis du bruger en YouSee Plus-boks eller YouBio Boks, så vil boksene typisk selv finde netværks-id’et.

Digital tv

Tv-pakker uden tilkøb/valgfrie kanaler Netværks-id
Stor tv-pakke (00)100
Mellem tv-pakke (00)101
Lille tv-pakke (00)102
Tv-pakker med tilkøb/valgfrie kanaler (00)111
Gælder også, hvis du har en Lille tv-pakke med tilkøbte Ekstrakanaler

Billede MPEG 4 TV / DVB-C TV

Yderligere informationer dit tv kan få brug for
Udover at indtaste et netværks-id kan det også være nødvendigt at angive frekvens, symbolrate eller modulation. Disse oplysninger kan du finde i nedenstående tabel:

Frekvens: 450000
Symbolrate: 6875
Modulation: 64

YouSee boksen (Samsung)

Tv-pakke Netværks-id
Tv-pakke med og uden tilkøb Ekstrakanaler og Ekstrapakker (00)120
Tv-pakke med valgfrie kanaler (00)111 *)

YouSee Boksen
YouBio boksen

Tv-pakke uden valgfrie kanaler. Gælder også, hvis du har Ekstrakanaler og Ekstrapakker
Netværks-id: (00)125
Tv-pakke med valgfrie kanaler
Kan ikke bruges til med valgfrie kanaler-pakker, Ekstrakanaler eller Ekstrapakker endnu**

YouBio Boksen
Anden digital boks?

Har du en anden digital bokser/tuner skal du bruge følgende indstillinger, for at finde dine tv-kanaler:

Netværks-id

100

Frekvens

450000 kHz

Symbolrate

6875

Modulation

64

* Har du en YouSee Plus-boks og har du en Bland Selv-pakke, kan det være nødvendigt at deaktivere eller slette din favoritliste, hvis dine tv-kanaler ikke bliver indlæst.

** YouBio Boksen kan endnu ikke modtage Bland Selv-kanaler og ekstrakanaler.

Sådan deaktiverer eller sletter du en favoritliste

OBS!!! Bland Selv tv pakker vil blive lanceret i Skanderborg Antenneforening i løbet af 2016.

Hjælp til indlæsning af kanaler

YouSee har lavet trin for trin-vejledninger til tv med indbygget digital-modtager – DVB-C-modtager, som du kan følge.

Sådan indlæser du dine tv-kanaler

CVR: 59673319

www.skantenne.dk