TV2 Play – Favorit + Sport

TV 2 PLAY – et godt tilbud til medlemmerne

Medlemmer af Skanderborg Antenneforening med en Mellem- eller Stor tv pakke, kan tilkøbe et abonnement på TV 2 PLAY – FAVORIT + SPORT til kun 39 kr. pr. måned.
Til sammenligning er normalprisen 189 kr. pr. måned.

Hvis du har valgt en Bland Selv pakke, SKAL 5 ud af 5 følgende kanaler indgå i din Bland Selv pakke: TV2 Fri, TV2 News, TV2 Zulu, TV2 SPORT og TV2 SPORT X, for at opfylde vilkårene for køb af TV2 PLAY til den favorable pris igennem foreningen. (Dokumentation på valg af disse skal på forlangende kunne fremsendes på mail til Skanderborg Antenneforening, hvis ikke TV2 PLAY abonnementet skal opsiges) *)

TV 2 Play er en streamingtjeneste, hvor du via din bredbåndsforbindelse får adgang til TV 2’s programmer, samt arkiv og serier på din pc, tablet eller smartphone, uanset hvor du befinder dig i Danmark, blot du har adgang til internettet.

Abonnement tegnet igennem Skanderborg Antenneforening kan opsiges med 30 dages varsel.
TV 2 Play skal bestilles pr. mail til kontoret@skantenne.dk – angiv adresse og/eller medlemsnummer samt din mailadresse.
Abonnementet på TV2 Play opkræves kvartalsvis forud. Ved opsigelse refunderes forud betalt abonnement.

For medlemmer med en fast MELLEM pakke vil det være gældende, at ALLE TV2´s kanaler SKAL være en del af udbuddet. Hér SKAL man tilkøbe TV2 SPORT som ekstra kanal, for at leve op til de nye vilkår. Kanalen koster kr. 40,- pr. md. hos YouSee og SKAL tilkøbes på tlf. 70 70 40 70, for at opfylde vilkårene for køb af TV2 PLAY til den favorable pris igennem foreningen. (Dokumentation på valg af disse skal på forlangende kunne fremsendes på mail til Skanderborg Antenneforening, hvis ikke TV2 PLAY abonnementet skal opsiges)

Har du i forvejen et TV2 Play abonnement, skal du selv opsige dette direkte hos TV2.
OBS! TV 2 refunderer ikke det beløb der er forudbetalt.
På dit eksisterende abonnement er der 10 dages opsigelse før din betalingsdag, så jo tættere du er på den dato, desto billigere er det). Se evt. abonnements betingelser på TV2 Play her.

*) Skanderborg Antenneforening har til enhver tid ret til at indhente oplysninger om indholdet af en Bland Selv pakke hos YouSee

CVR: 59673319

www.skantenne.dk