Hvad sker der i tv pakkerne pr. 01.01.2020?

Discovery vs. YouSee – Hvad sker der i tv pakkerne i Skanderborg Antenneforening  pr. 01.01.2020?
– opdateret d. 11.12.2019

Så er alle brikkerne ENDELIG faldet på plads og det er lykkedes at fastholde Discoverys kanaler i ALLE de 3 ”faste” tv pakker.

De faste tv pakker vil, på baggrund af ovenstående, fortsætte med stort set uændret indhold frem til 01.04.2020*

Lille tv pakke:
Ingen ændringer af kanalsammensætningen** (ud over ændringerne fra DR – Se nedenfor)

Mellem tv pakke:
Ingen ændringer af kanalsammensætningen** (ud over ændringerne fra DR – Se nedenfor)

Stor tv pakke:
Ingen ændringer af kanalsammensætningen** (ud over ændringerne fra DR – Se nedenfor)

Bland Selv tv pakker (både Mellem- og Stor tv pakke)

Discovery Networks 11 kanaler (Kanal 5, Kanal 4, 6’eren, TLC, Canal 9, Discovery Channel, Eurosport 1+2, Animal Planet, Discovery ID og Discovery Science) vil på baggrund af konflikten mellem YouSee og Discovery Networks ikke være tilgængelige i Bland Selv pakkerne efter d. 01.01.20.

Medlemmer der i dag har en bland selv pakke – og har valgt kanaler fra Discovery, er blevet adviseret direkte fra YouSee, pr mail eller brev.

Ønsker du, på baggrund af ovenstående, at opsige din Bland Selv pakke (og gå tilbage til en alm./fast tv pakke) skal dette bestilles skriftligt (gerne pr. mail) til Antenneforeningens kontor (eller hos din boligforening) inden 31.12.2019. Omlægningen vil derefter blive udført snarest muligt.

OBS!!! Opsiges Bland Selv pakken, vil du alene modtage de kanaler, der ligger i de traditionelle tv pakker – div. steamingstjenester (Netflix, ViaPlay, HBO mfl.) vil ikke længere være en del af din tv pakke – men ville skulle tilkøbes ved siden af tv pakken.

*) Skanderborg Antenneforening omlægger indholdet i tv pakkerne én gang om året – i april (ca. 01.04.2020) Kontingentet (og dermed også indirekte indholdet) fastsættes hvert år på foreningens ordinære generalforsamling (afholdes sidst i februar måned)

**) Da vi grundet konflikten mellem Discovery og YouSee ikke kan købe kanalerne hos YouSee – vil kanalerne fra Discovery (Kanal 5, Kanal 4, 6’eren, TLC, Canal 9, Discovery Channel, Eurosport 1+2, Animal Planet og Discovery ID) ikke længere være at finde på YouSe’s web tv. Og medlemmer med en YouSee boks vil ikke længere have adgang til kanalerne via boksen.

DR – disse programmer og kanaler lukker fra 2020

Danskerne skal fra den 2. januar 2020 vænne sig til et markant mindre og mere digitalt tilbud fra DR. Dette er en konsekvens af den politiske beslutning i seneste medieaftale om at skære markant i DR’s budget.

DR sammenlægger DR2 og DR K til en ny samfunds- og kulturkanal under DR2-navnet. Kanalerne for DR3 og DR Ultra lukkes på flow-tv, og de to indholdstilbud vil fremadrettet være at finde på DRTV.

Du kan læse mere om ændringerne her

Har du i dag en YouSee boks – eller benytter du YouSee app’en, vil du forsat have en direkte adgang til egenproduktioner og arkiv fra ALLE DR kanalerne.

Danskerne så mest sport på TV 2 kanalerne i 2019

– se fordelingen mellem kanalerne her

I 2019 frem til og med 9. december er knap 46 procent af danskernes sportssening foregået på TV 2s kanaler. Det er på niveau med 2018 – og dobbelt så meget som nummer to, når det gælder sportssening.

Sådan fordeler danskernes TV-sportsforbrug sig i 2019

46 procent på TV 2 kanaler. TV3-kanalernes tilbud står for knap 23 procent af sportsseningen, mens DR-kanalerne leverer godt 16 procent. Discovery-kanalerne står i 2019 indtil videre for godt 14 procent af sportsforbruget.

Den nye kanal Xee står for én procent af sportsseningen i hele 2019, selv om kanalen først for alvor er begyndt at sende sport efter sommerferien. Det hører nemlig med til billedet, at Xee – i kraft af rettigheder til især engelsk fodbold – i de seneste godt tre måneder har stået for knap 2,5 procent af danskernes sportsforbrug.

– Der er ingen tvivl om, at vi på TV 2 bliver belønnet for den store alsidighed. Hos TV 2s kanaler er det ikke bare international fodbold, det handler om, men Danmarks mest alsidige udvalg af den topsport, som danskerne interesserer sig for. Samtidig kommer vi rundt i hele Danmark. Der findes ikke den krog af landet, vi ikke har produceret fra, og det, tror jeg også, betyder noget. Det gør det i hvert fald for os, siger TV 2s sportschef, Frederik Lauesen, der er både glad, stolt og ydmyg over danskernes interesse for TV 2s produkter.

– Jeg tror, den store opbakning i høj grad skyldes vores dygtige medarbejdes evne til at formidle sporten. Vi har på TV 2 altid vægtet både den journalistiske formidling af sporten og den passion, som sport også er. Dér har vi en fin balance, og jeg synes, vi har et fantastisk hold af dedikerede og passionerede medarbejdere til at dække sporten på TV 2, siger Frederik Lauesen.

Mere sport fra TV 2 end nogensinde i 2020

I 2020 udvider TV 2 sit samlede udbud af sport markant i kraft af nye, store rettigheder og øget sendetid. Det sker på den kommende sportskanal TV 2 SPORT X og på en lang række ekstrakanaler på TV 2 PLAY, som kommer hyppigt i brug, når TV 2 kan vise flere sportsbegivenheder, end der er plads til på to sportskanaler og en hovedkanal.

Åbningstider i julen

Kontorets åbningstider i julen

23. dec. : åbent 10.00 – 13.00

24. dec. : lukket

25. dec. : lukket

26. dec. : lukket

27. dec. : lukket

30. dec. : åbent 10.00 – 13.00

31. dec. : lukket

1. jan. : lukket

2. jan. : åbent 10 – 13.00

 


 

Generalforsamling 2020

Afholdes onsdag den 26. februar 2019, kl. 19.00 på Capri, Dyrehaven 5, 8660 Skanderborg

Dørene åbnes kl. 18.00.

 


 

Nyt fra YouSee: – tre nye partnerskaber

Mange års godt samarbejde mellem TV 2 og YouSee udbygges nu med et strategisk partnerskab, der giver endnu flere danskere adgang til indhold fra TV 2, når TV 2 PLAY og den nye sportskanal TV 2 SPORT X bliver en del af YouSee’s fleksible tv-produkt, Bland Selv. YouSee og TV 2 har som en nyskabende del af aftalen besluttet at gå sammen om at producere danske tv-serier, der vil kunne tilgås eksklusivt af YouSee’s og TV 2 PLAYs kunder.

En nye aftale med Nordisk Film betyder, at YouSee bliver hjemsted for danske film, idet YouSee’s kunder som de første i Danmark vil kunne streame store danske premierefilm som Marco-effekten.  Aftalen betyder også, at YouSee’s tv- og streamingkunder får mulighed for at streame en række udenlandske premierefilm som Bios og 1917.

Streamingtjenesten C More har i mange år været en del af YouSee’s indholdstilbud, og nu udvider den danske tv-distributør distributionssamarbejdet med C More. Det er også en del af fremtidsplanerne, at YouSee og C More sammen vil foretage fælles indkøb for hermed at skabe et endnu mere attraktivt film- og serieudbud til YouSee’s kunder.

 

← Tilbage til Alle nyhederCVR: 59673319

www.skantenne.dk