Få en bedre internetoplevelse

I en tid hvor vi er mere hjemme end måske nogensinde før, er det tydeligt, hvor meget vi bruger internettet, og hvor vigtigt det er med en hurtig og stabil forbindelse. Derfor har vi i Skanderborg Antenneforening sammen med YouSee sørget for at flere medlemmer i de næste uger modtager information fra YouSee. Information, som sikkert kan hjælpe dig til at få en bedre internetoplevelse.

Medlemmer, som modtager information pr. mail eller brev fra YouSee, er:

  • Du har et internetabonnement hos YouSee og skal have et nyt modem og måske også et teknikerbesøg til skift af dit tv-stik. Du modtager enten en mail eller brev med information om hvordan og hvad du skal gøre.
  • Du har i dag internet via dit telefonstik. Du kan med fordel skifte din internetløsning til dit kabel-tv-stik. Dermed opnår du en væsentlig højere internethastighed.
  • Du har i dag en tv-pakke hos Skanderborg Antenneforening. Måske har du internet hos en anden leverandør? Vi vil gerne fortælle dig, hvad du har af fordele når du vælger internetløsningen, som vi tilbyder til alle medlemmer hos Skanderborg Antenneforening

Hvad skal jeg vælge?
Hvad der er det bedste internet, afhænger af dit behov. Streamer du film, serier og musik på nettet? Og er I mange i hjemmet, der skal være koblet til nettet på samme tid? Eller bruger du kun internettet til at tjekke din mail og netbank? Jo højere dit forbrug er, jo flere Mbit hastighed har du brug for i dit abonnement. Med internet fra YouSee får du en stabil og hurtig internetforbindelse med flere fordele inkluderet i prisen.

Læs mere på Skantenne.dk – eller ring og få en snak med vores ”lokale” YouSee butik på 23 66 82 00.

 

← Tilbage til Alle nyhederCVR: 59673319

www.skantenne.dk