Indstråling i antenne-installationen

Læs om 4G-indstråling – pdf

Læs om 5G-indstråling – pdf

Vil du undgå pixelering på skærmen – pdf

Hos vores fuldservicepartner (Dansk Kabel TV), kan du både fejlmelde tv signalet, bestille en kontrol af signal i 1. stik, eller et Installationstjek af din interne fordeling.

Fejlsøgning er som udgangspunkt indeholdt i foreningens service aftale med Dansk Kabel TV.

Teknikeren laver målinger af signalet i stik og forstærkere, samt i WiFi og routerinstallationen.

Han tjekker kvalitet af materialer, og stiller en ”diagnose” på evt. signalproblemer, og kommer med sine anbefalinger.

Du får et uforpligtende tilbud på udbedring af evt. fejl/mangler, og teknikeren foretager gerne udbedring med det samme, hvis der er mulighed for det.

NB! Fejlretning ude i forsyningsnettet frem til og med stander i skel udføres uden beregning.

Du kan bestille et signaltjek ved at kontakte Dansk Kabel TV på tlf 76 42 88 00
eller lave en fejlmelding her

CVR: 59673319

www.skantenne.dk